Кран канелка декоративна ORIENT

-8%
Харесан от: 20515 Модел: Декоратични чешми - спирателна канелка
SKU: 222OR
Спестявате: 3.00 лв.
Намалението е: 8%
Наличност: Наличен
39.99 лв. 36.99 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Декоративната канелка ORIENT има уникален ретро дизайн и богата орнаментика.

Декоративната канелка ORIENT, както изхожда от името ѝ предлага неподправена ретро и ориенталска визия. Тялото на ретро канелката е богато орнаментирано с мотиви от арабския свят и източните цивилизации. Тази канелка е подходяща украса за спа зони, парни бани и други. Нейната уникална визия подхожда на мозайките и декорацията в този тип места. Ориенталската канелка е изработена от масивен месинг с богата декорация по тялото и ръкохватката. Декоративната канелка ORIENT разбира се е подходяща и за градински и дворни чешми, обществени фонтани и паркове. Покритието на месинговата ретро канелка е античен бронз - изкуствено постигнат ефект, който цели да придаде желания декоративен ефект. Ориенталската канелка е от спирателен тип - с кръгла ръкохватка и надежден керамичен механизъм.
Монтаж и комплектовка на декоративната канелка ORIENT:
Ориенталската канелка има стандартен присъединителен размер - мъжка цолова резба 1/2", подходящ за различни приложения. Това е стандартен размер, с който може да свържете декоративната канелка ORIENT към водопровода.
Kranche.com предлага и други модели декоративни канелки с интересни форми на ръкохватката изобразяващи животни. Цвета на тези канелки е античен бронз - покритие, засилващо декоративния и античен ефект на продукта.
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: