За нас

Онлайн магазин ДК Лукс отваря врати през месец октомври 2013 г. Магазинът е собственост на фирма ДИ КЕЙ КУЛС ЕООД.

Нашата основна дейност е да предоставим на българския пазар висококачествени стоки за банята, кухнята, дома и градината на достъпни за всеки ценител на качественото цени. Нашата мисия е Вие като наши бъдещи и настоящи клиенти да сте доволни от покупките си, за да получим вашето доверие и спокойствие при пазаруване от нас.

В нашия онлайн магазин DKLux.com ще намерите широка гама от продукти на водещи производители на качествени продукти за дома и градината - смесители, душове, вентилация, отоплителни тела и помощни аксесоари, . Веднъж влезли в този свят ние ще сме там, за да Ви помогнем или насочим към най-добрия продукт, от който имате нужда. Нашите персонални консултанти ще Ви информират за всеки наш продукт.

При нас можете да изберете и да поръчате вашите продукти бързо, лесно, сигурно като ние Ви отговорим със същите бързина и качество при доставката! Продуктите, които предлагаме са с гарантирано качество и произход, в което сами ще се убедите - DKLux.com! Ние от екипа на DKLux.com ценим нашите клиенти и им предоставяме надеждна информация, качествени продукти и възможност за пазаруване с отстъпки.