Сферичен кран ЖЖ 1/2" Т-ръкохватка WELL

НОВО
Харесан от: 3221 Модел: Сферичен кран, ЖЖ месинг, перчата дръжка, С.О.
SKU: 1152012
Тегло (кг): 0кг
Наличност: Наличен
5.09 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Сферичния кран кран WELL FF 1/2" с Т-дръжка представлява висококачествен месингов кран със стоманена ръкохватка на изгодна ниска цена.

Серията сферични кранове WELL с перчата ръкохватка предлага качествени сферични кранове, изработени от месинг с размери от 1/2" до 1". Високотехнологичното производство и стандарти за качество гарантират отлични работни параметри на продуктите, като същевременно се запазва ниска цена, без компромис в качеството. Месинговия кран WELL FF 1/2" с Т-дръжка е надежден продукт с широко приложение в различни водопроводни и отоплителни инсталации. Сферичния кран ЖЖ има прецизно изработено тяло от висококачествен месинг, изчистено от излишни детайли. В съответствие с техническите норми и стандарти - резбата и вътрешната част на крановете WELL нямат покритие, а откритите части са никелирани. Присъединителните резби на сферичния кран ЖЖ от серия WELL са с размер 1/2" вътрешна резба. Затварянето е тип сфера с тефлонови уплътнения и салникова гайка. Сферата се отваря и затваря посредством Т-дръжка, която е компактна и удобна за работа дори и на тесни и труднодостъпни места.
Kranche.com предлага широка гама сферични и спирателни кранове и арматура за нуждите на битови и промишлени водопроводни инсталации и различни отоплителни системи.
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: