Категории

ППР СФЕРИЧЕН КРАН с ИЗПРАЗНИТЕЛ Ф50

НОВО
Харесан от: 135 Модел: СФЕРИЧЕН КРАН с изпускател Ф50, полипропилен
SKU: 8250050
Тегло (кг): 1кг
Наличност: Наличен
49.89 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Полипропиленовия кран с изпразнител представлява обикновен сферичен кран с изпускателен механизъм за източване на вода от системата.

Сферичните кранове от полипропилен с изпразнител се използват широко във ВиК системите за битово и индустриално водоснабдяване. ППР крановете са добре познато и надеждно решение и се използват масово за ВиК системи изградени от полипропиленови тръби. ППР сферичните кранове имат приложение и в много други инсталации. Затварящия механизъм на ППР крана Ф50 не се различава принципно от този на месинговите кранове със сферичен затвор. ППР крановете от сферичен тип затварят и отварят посредством ръкохватка (също от полипропилен), която отваря и затваря сферата, оттам - пуска и спира потока на водата, както и да регулира дебита и. Особеното на ппр крановете с изпразнител е вградения изпускателен механизъм. В тялото на полипропиленовия кран има пробит отвор, в който е вграден изпускателИзпразнителя служи за източване на вода от системата. Той е метален, уплътнява посредством каучукови уплътнения. ППР крановете от този вид се присъединяват към водопровода посредством метода на лепене (заварка) към съответния ппр фитинг или тръба. ППР сферичните кранове се предлагат от kranche.com в размери от Ф20 до Ф63, които са по голямата част от използваните размери при водоснабдителните системи в бита и домакинството и за сградния водопровод.ППР фитингите и тръбите имат редица предимства пред традиционните поцинковани и месингови компоненти за ВиК и отоплителни системи. 
kranche.com предлага висококачествен полипропилен на изгодни ниски цени. ППР фитингите и тръбите, предлагани от kranche.com отговарят на всички стандарти и изисквания в България и Европа.
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: