Категории

ППР СЕКРЕТЕН КРАН ХРОМ Ф32

НОВО
Харесан от: 138 Модел: ППР кран секретен хром месинг Ф32
SKU: 8400032
Тегло (кг): 0кг
Наличност: Наличен
23.69 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Секретния ППР кран представлява спирателен вентил с тяло от полипропилен и декоративна хромирана капачка, която изпълнява ролята на ръкохватка.

Секретния ППР кран Ф32 има декоративна хромирана капачка. Използва се често при  изграждането на инсталации с ппр тръби, когато инсталацията е скрита в стената и е необходимо да се скрие и ръкохватката на крана. Независимо дали е от естетическа гледна точка или да се предпази от нежелано отваряне/затваряне. Самата декоративна хромирана капачка на секретния ппр кран Ф32 е метална с прецизно огледално покритие, не корозира и е устойчива на влага. Това прави подходящо използването на секретния ппр кран Ф32 в помещения с висока влажност - бани, мокри помещения, открити душове и други. Тялото на секретния кран е от полипропилен със спирателен затварящ механизъм. ППР крановете от този вид се присъединяват към водопровода посредством метода на лепене (заварка) към съответния ппр фитинг или тръба. Секретния ППР кран се предлага от kranche.com в размери от Ф20, Ф25 и Ф32, които са голямата част от използваните размери при водоснабдителните системи в бита и домакинството. ППР фитингите и тръбите имат редица предимства пред традиционните поцинковани и месингови компоненти за ВиК и отоплителни системи. 
kranche.com предлага висококачествен полипропилен на изгодни ниски цени. ППР фитингите и тръбите, предлагани от kranche.com отговарят на всички стандарти и изисквания в България и Европа.
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: